Nu är det dags igen att publicera lite bilder från Maximes och mina semestrar, det har varit för lite bilder på Maxime senaste dagarna. Temat denna gången är när Maxime badar. Vilket hon brukar göra ganska många gångar under en dag på stranden.

När Maxime var liten fick jag leka med henna i vattnet hela tiden, som att hon skulle simma mellan benen på mig, göra vatten-voltar m.m. Det tyckte jag var ganska tråkigt, men vad gör man inte för sina barn. Nu är det jag som gillar att bada länge och simma långt ut, medan Maxime gärna går upp igen efter två minuter.

Sardinien 2006

Grekland 2007

Kroatien 2008

Tunisien 2010

Nice 2010 med farmor och kusinen Maja
Ok inte riktigt en badbild och inte var jag med heller.
Men jag tycker bilden är så fin

Sri Lanka 2011

Döda havet 2012
Och det glittriga vattnet är så på riktigt. Dvs ingen Photoshop

Barcelona 2014
Seychellerna 2015
Och så avslutningen på badbilderna. Eller början???
Turkiet 1997
Föregående artikelBombay
Nästa artikelLa Sagrada Familia

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here