Eftersom min egen Oslo-lägenhet renoveras så lånar jag min syster Christianes lägenhet; hon är i Tokyo just nu. Macen har hon dock lämnat åt mig, och jag har festat loss på alla hennes semesterbilder.

I somras åkte Christiane på bilsemester till Ålesund på norska västkusten med en av sina anställda (hon äger en piercing-studio i Oslo). Stadsbilderna nedan är från Ålesund, medan forsarna, broarna och vyerna är från någonstans mellan Oslo och Ålesund. Jag tyckte bilderna var så fina att jag tog med dem utan att veta var det är; detta förtjänar att delas med hela världen.

The Reindeer Pavillion ritades av arkitektkontoret norska Snöhetta som faktiskt är ganska kända.
De har också ritat museums-byggnaden på Ground Zero i NY

Kyllingbroen är troligtvis Norges mest fotograferade bro

Ålesund

Ålesund
Föregående artikelSagoön Isola Bella vid Taormina
Nästa artikelPanarea – En av de Eoliska öarna i Italien

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here