Linbanan på Langkawi tar en 700 meter över havet. Man åker först upp till middle station, som faktiskt ligger högst upp, sen kan man fortsetta till top station som egentligen bara är att förflytta sig till en annan bergstopp. Linbanan är verkligen inget för höjdrädda.

Men utsikten är fantastisk. Det var lite morgondimma när vi var där, men alla bergstoppar såg vi perfekt. Öarna var lite suddiga. Rekommenderas verkligen. Man behöver ca en timme inklusive linbanan, sen avslutade vi med att bada i Seven Wells. Det finns ett shoppingcenter vid namn Oriental Village vid linbanan om man i stället känner för att shoppa.

Vi åkte taxi i ca 20 minuter från Pentai Cenang, vilket kostade 26 RM; ca 55 kr. Sen kostar det 30 RM per skalle att åka linbanan. Det finns också en Skybridge man kan gå ut på, men den var stängt för underhåll när vi var där.


SkybridgeKlockan är nu ca 19 her i Malaysia. I morgon tidigt kl 9 åker vi till Koh Mook i Thailand med båt. Återkommer från ny ö och nytt land.

Föregående artikelIsland hopping på Langkawi
Nästa artikelKoh Mook – Nytt land, ny ö och ny strand!

1 KOMMENTAR

  1. Waow, vad modiga ni är! Utsikten är riktigt cool, men jag är tyvärr alldeles för höjdrädd. Peter vad lite sugen, men det var annat som också lockade och eftersom vi andra inte ville blev det inte av… Men om man inte är höjdrädd ser det ut som en häftig upplevelse!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here