När vi flög till Dubai i december och lämnade Svarta havet bakom oss och flög in över Turkiet så dök denna fina vyn över Kaukasus upp utanför mitt fönster på planet. Maxime sov och missade allt det fina medan jag fotade ivrigt med min iPhone. Som tur är så hade jag precis skaffat en 5:a som har en ganska bra kamera. Dock lite iskristaller på rutan, men grejer på utsidan av rutan är ju svårt att påverka när man är 10 000 meter över havet.

Eftersom jag har varit i Östersund och jobbat i dag och det var snö och väldigt fint väder då jag åkte hem så kom jag att tänka på att jag hade dessa bilder liggande i min telefon. Och nu är de publicerade här. Snabbt kan det gå när man först har kommit på en bra idé.
Visst er det fint?

Kaukasus
Kaukasus
Föregående artikelSkybar i NY – Top of the Strand
Nästa artikelSkyskrapor på Manhattan – Del I

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here