Veckorna bara flyger i väg och det är dags för Throwback Thursday – #tbt – igen. Fast det känns som att det var i går jag publicerade förra #tbt-inlägget så var det ju bevisligen en vecka sen.

2008 var som sagt Maxime och jag två veckor i Porec i Norra Kroatien. Vi bodde på ett hotell mitt i stan vid hamnen, dvs vi hade ingen strand runt knuten, men vi hade flera stränder bara stenkast undan. Vi hade tre minuter att gå till båten som tog oss över till ön Sveti Nikola och båtfärden till ön tog också tre minuter. Perfekt kombination av att bo mitt i smeten och samtidigt ha nära till stranden.

På Sveti Nikola fanns ett hotell som tillhörde samma kedja som vårt hotell så vi kunde använda poolen där om vi önskade, i övrigt fanns en uppbyggd rund badplats samt klippor lite längre bort. Ön var också så stor att man kunde gå en kvarts promenad runt ön och det fanns någon sorts borg som vi aldrig kom på vad användes som. Och för den som inte är så förtjust i sol så fanns det en massa pinjeträd att ligga under.

Hamnen och vårt hotell till vänster i bilden fotad från Sveti Nikola.
Vi hade hörnrummet längst upp till vänster med  två balkonger och fyra fönster

Maxime på balkongen ut mot vattnet

Utsikt från samma balkong. Från utskjutande piren går båten till Venedig och i det rosa-vita huset i
bakgrunden såldes världen godaste italienska glass och det var också där båten till Sveti Nikola går från
Föregående artikelCascais – igen
Nästa artikelDen underjordiska byn Tamghout i Marocko

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here