I november förra året var jag en snabbsväng i Riga med min mamma för att kolla in julmarknaden. Både julmarknaden och vädret den helgen var si så där, måste jag erkänna. Men Riga i sig själv är en riktigt så trevlig stad. 

Riga i Lettland

Riga i Lettland
Riga i Lettland

Riga i Lettland
Jag utesluter inte att det blir en resa igen till Riga under sommaren någon gång så att jag får lite finare bilder. Jag skulle också gärna vilja besöka SPA- och badorten Jurmala som bara ligger någon liten timme utanför Riga. För några år sen besökte jag Palanga i Litauen, som jag gissar går att jämföra med Jurmala, och Palanga hade väldigt fina stränder. 

Riga i Lettland

Riga i Lettland

Riga i Lettland

Riga i Lettland
Föregående artikelLenas sex favoritsevärdheter i Europa+
Nästa artikelGästbloggare – Mallorcaguide.se

2 KOMMENTARER

  1. Intressant att se! Var i Riga för rätt många år sedan, då landet nyligen blivit självständigt. Fattigt och förfallet men vackert… Men sedan dess har det ju hänt en hel del…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here