Idag gästades Ladies Abroad av Mallorcaguide.se som är en hemsida och guide om mångas favoritö; Mallorca! Då vi har en resa inplanerad till Palma de Mallorca i maj, så finner vi massor utav tips och information där inför vår resa.

Mallorcaguide.sehittar ni som läsare tips och information om Mallorca. Vi som skriver är bosatta på ön sedan många år tillbaks och trivs fantastisk bra med livet i värmen och solen.

Det är inte bara det sköna vädret som håller oss kvar på Mallorca, för här finns även ett enormt utbud av underbara restauranger, många utflyktsmål, vacker natur och fullt med nöjen för stora och små.

Allt detta som gör att vi trivs så bra på ön önskar vi att dela med oss utav. Vi skriver om aktiviteter, hotell, restauranger, sevärdheter blandat med personliga tips.

Precis bredvid vackra stranden Puerto Portals ligger den välbesökta hamnen med sköna uteserveringar, barer och boutiquer. 

På hemsidan finns massor av förslag på var och vad ni kan äta och dricka. Några personliga favoritrestauranger är La Rueda i Genova, Duke och tapasrestaurangen Ombu i de restaurangtäta områdena Santa Catalina och La Lonja i Palma de Mallorca. 

Restaurang Duke i Santa Catalina – Palma de Mallorca.

Önskar ni en mer aktiv semester så klicka in på våra sidor om aktiviteter. Vi kan nästintill lova att det finns något för alla att göra på Mallorca. För er som reser hit med barn så finns det mycket kul för barnen, ön har tre stora vattenland, äventyrsgolfbanor, flera zoo, ett stort akvarium och mycket mer.
Vid den underbara stranden Camp de Mar på sydvästra Mallorca finner ni denna fantastisk lilla restaurangen längst ut på spången.
Mallorca blir allt mer en året runt destination då hundra tusentals kommer hit för att vandra och cykla under den svalare årstiden. Många grupper och företag förlägger också sina utbildnings- och konferansresor hit vid den tiden.

Mallorcaguide.se är ständigt under utveckling och förbättring, dela gärna med er av era bästa tips och foton av Mallorca! Vi ses!
Föregående artikelRiga II
Nästa artikelAtt flyga med Aeroflot!

4 KOMMENTARER

  1. Trevligt! och Mallis är och förblir en favorit i Europa hos mig. Kom hit första gånge 1959 och har besökt ön otaliga gånger. Så vacker och har så mycket av allt.

  2. Det är bara jag som åker (men med tre väninnor), men det är över pingst. Dvs sista helgen i maj. En halv evighet till på ett sätt, men tiden går ju så fort också

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here