I morse kombinerade jag som vanligt frukost och tidningsläsande. Mot slutet av tidlingen såg jag en bild på litografiserien Iberiska betraktelser av Caroline af Ugglas som säljs via SvD Accent. Jag tyckte motivet på ena bilden påminde om neonskylten jag fotade på gatan Rua das Pontas de Santo Antao i Lissabon, samma gata som mitt hotell låg på. Så jag blev tvungen att dyka ner i bildarkivet.

Och visst var det exakt samma motiv i Lissabon som både Caroline af Ugglas och jag hade fastnat för!

Näscafé med sällskap av Caroline af Ugglas
Tyvärr så lyste inte neonskylten under hela min vistelse i Lissabon. Med tanke på
att hela lokalen stod tom, och såg ut att ha gjort så ett tag,
så misstänker jag att det är ett tag sen skylten har lyst överhuvudtaget
Föregående artikelStranden Anse Source d´Argent på Seychellerna
Nästa artikelMarylebone – London W1

3 KOMMENTARER

  1. Alltid bra för självförtroendet att en riktig konstnär fastnar för samma motiv. Kanske hon generellt är lika förtjust i neonskyltar som jag är???????

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here