Kollegan Annika, med resebloggen Resfredag, myntade under förra veckan det, för mig, nya ordet fotobuffé. Det hände i en Facebookgrupp och frågan var vilken stad som är bästa att fota i. Annikas svar var att hela Lissabon är en enda fotobuffé.

Läs Refredags artikel: Fotobuffé, Istanbul, bloggkollegor och Avicii

Jag uttryckte min kärlek för nya ordet och Annika skrev i helgen som var ett inlägg där hon tog med ny-ordet och kopplingen till Lissabon. Jag vill helt enkelt inte vara sämre, för jag håller med om att Lissabon är en fantastisk fotostad men också en väldig trevlig stad att utforska.

Här kommer vår artikelbuffé (OK, inte lika bra ord) med alla våra bästa tips kring Lissabon:

Föregående artikelMina 8 tips för bästa restauranger och barer i Hamra, Beirut
Nästa artikelMina kameror som följer med mig på resorna

2 KOMMENTARER

  1. Åh Lissabon är en dröm jag har och den måste jag förverkliga verkar ju minst sagt alldeles förträffligt underbart där. Fotobuffé, bästa ordet ju!

    • Det är absolut något särskilt med Lissabon. Staden är på något sätt ganska liten geografiskt; vi lyckades i alla fall ta oss omkring och besöka alla stadsdelar till fots. Och som sagt; en fotobuffé och fröjd för kameran.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here