Jag hittade en nytt favvostadsdel när jag var i London i mars; nämligen Marylebone!

I hjärtat av stadsdelen ligger gatan Marylebone High Street som erbjuder det mesta man kan önska sig i shoppingvägen; i alla fall vad mina väninnor och jag kan önska oss. Här finns Paul Smith, Zadig & Voltaire, Agnes B etc i klädvägen. Åt inredningshållet finns Tricia Guild samt ett flertal andra affärer med bra utbud som jag inte fick med mig namnet på.

Utöver shoppingen finns ett flertal restauranger och pubar. Vi testade inga av dessa, utan fortsatte Marylebone High Street söderut mot Oxford Street och åt på ett dim sum-ställe på James Street. Det går att gå samma gata från Marylebone High Street till Oxford Street men gatan byter namn några gångar och nedersta delen är just James Street.

En ny kärlek har hittats som jag definitivt kommer återvända till!

Föregående artikelCaroline af Ugglas och neonskylt i Lissabon
Nästa artikelGdansk – skynda fynda

4 KOMMENTARER

    • Maxime var i London över helgen och brunchade på Chiltern Firehouse, som hon pratade så varmt om. Blir sugen på en resa själv.

      Lägger Daunts på minnet inför nästa resa

  1. Efter att jag var där nu, för första gången på tio år, så känner jag att det alltid är dags för en resa till London

  2. Trevligt att få se Marlebone! Detta område gillade jag redan i början av 1990 talet…Kul att få se bilder därifrån. Och jag kan konstatera att mycket nytt har tillkommet.
    Kanske dags för en resaa till London igen. Det var länge sedan jag var där- Och då åkte jag många gåner per år.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here