Denna helgen har vi äran att gästblogga hos Resfeber om ön Phu Quoc i Vietnam. Det var här jag spenderade sex dagar över julhelgen förra året när jag väntade in min väninna Viveca, som ville få med sig sill och köttbullar innan hon lämnade snön och kylan. 

Som det framgår av inlägget så föll jag rejält för stranden Bai Sao och jag hoppas kunna återvända dit och stanna någon vecka. Jag inser att det måste bli inom kort om jag ska uppleva stranden på samma sätt som jag gjorde i fjol och tyvärr vet jag att chansen för att det kommer att hända inte är överhängande. Jag har ju så många ställen jag vill resa till och att resa tillbaka till ett ställe jag precis har varit brukar tyvärr inte hända.

Föregående artikelJättesköldpaddor – Curieuse Island på Seychellerna
Nästa artikel#tbt – I helikopter över Grand Canyon

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here