Puro Beach är en kedja beachklubbar som finns lite överallt i välden; Palma, Marbella, Dubai, Barcelona, Toscana etc. 

I Palma ligger Puro Beach precis vid flygplatsen, med andra ord ca 15 minuter med taxi utanför själva Palma. Puro Beach strtades av svensken Mats Wahlström och Palma var den första och öppnades 2005. I skrivande stund finns Puro Beach på tio olika ställen i världen och i centrala Palma ligger också Puro Hotel och Opio restaurang och bar.

Under lågsäsong, vilket det var när vi var där, så kostar en solsäng vid poolen €30. Det finns lite olika prisklasser på solsängarna och om man vill lyxa till det rejält så finns de balinesiska sängarna med möjlighet att dra för tak och väggar för €100 per person. Ja det kostar, men det positiva är att fram till kl 18 så ingår mat och dricka upp till solsängens kostnad. Husets vin har det ganska humana priset €26.

Konceptet går ut på att spendera en heldag på Puro Beach och det finns omklädningsrum så man kan fräscha upp sig efter en dag i solen innan middagen intas i restaurangen. Det finns också en DJ; när vi var där så var det ganska lugnt på kvällen men jag gissar att partykänslan kan bli hög under högsäsong. Men klockan 22 stänger Puro Beach under högsäsong och vid solnergång under lågsäsong.

Ann-Christin och Nina i deras balinesiska solsäng

Föregående artikelFilippinerna över nyår!
Nästa artikelTa Prohm – Träd och tempel i Angkor

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here