För många år sen åt jag på Dorsia restaurang i Göteborg. Jag älskade det maximalistiska stället från första sekund. Tyvärr tycker jag att priset är lite för saftigt för att bo där, annars hade jag självklart checkat in. Men jag har två gångar bokat in afternoon tea en söndag eftermiddag. Lika många gånger har jag valt att ställa in beroende på alldeles för fint väder för att sitta inomhus.

Senaste Göteborgsbesöket var en vardag, dvs ingen afternoon tea på hotellets program, och jag hade inte alls några förhoppningar om att komma till Dorsia. Men plötsligt var vi i närheten och vi var 800 grader varma och behövde svalka ner oss. Då fick jag en snilleblixt; jag vet precis, vi går till Dorsias takterrass.

Så gjorde vi det. Dock med en kvarts fördröjning upp till terrassen för alla tre, eftersom vi behövde uppleva miljön inomhus också. Alltså, även toaletten är fantastisk. Det finns verkligen en miljon detaljer och jag skulle kunna gå runt i evigheter. Ganska perfekt egentligen med en solig dag, då är det helt tomt inomhus i övrigt och jag kunde gå runt och kolla på allt utan att störa någon.

Och här kommer ett bildregn från besöket.

Läs mer: Hotell Pigalle – Ännu ett maximalistiskt hotell i Göteborg

Läs mer: Hotell Bellora – Ännu mer maximalism

Läs mer: Restaurang Puta madre och våra bästa Göteborgstips

Fantastiskt ställe eller för mycket?


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelAtt besöka Victoriafallen
Nästa artikelSalalah – Våra 8 bästa tips för sol och strandliv i södra Oman

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here