— Reklamsamarbete med Julbordsmäklarna —

Julbord är något som både Maxime och jag gillar. Den goda maten och mysiga stämningen. Alla turer med sina ritualer och ordning och att jag varje gång säger nu ska jag var ordningsam och gå alla sju turer. Sen börjar jag i alla fall fuska vid tredje eller fjärde, dvs att jag slår ihop två turer. Ajabaja. 

Och det är ju faktiskt viktigt att ha plats för efterrätt också. Mmmmm, små former med ischoklad.

Så när Maxime och jag fick frågan om vi ville göra ett samarbete med Julbordsmäklarna var vi inte sena att tacka ja. Vi kommer testa två olika varianter av Stockholms godaste julbord. Julbord äter man bara ett fåtal gånger om året och då tycker vi det är roligare att se till att upplevelsen blir något extra.  

Firman Julbordsmäklarna har existerat i tio år och erbjuder bland annat julbord i Stockholm. Via deras hemsida hittar du en uppsjö av julbord, jag kollade snabbt och alla jag kunde komma på på rak arm i Stockholm fanns med. Det går att boka både privat för det lilla sällskapet samt för stora företaget. Eller stora privata sällskapet eller lilla företaget… Och det kostar inget extra att boka via Julbordsmäklarna jämfört med att boka via de olika restaurangernas hemsidor, fördelen är i stället att här hittar ni alla ställen på ett bräde.

Vi återkommer med recensioner i december, när vi har ätit julborden. Och ja; vi har redan börjat se fram mot detta. Vi vet inte än om det kommer bli klassiska julbord eller någon tvist som skaldjur, italienskt eller asiatiskt. Spännande också för oss. Maxime lutar mer mot de klassiska medan jag gillar mer de alternativa och annorlunda.

Jag brukar varje år äta restaurang Easts asiatiska julbord med mina vänner och detta är ett av ställen som Julbordsmäklarna erbjuder. Alla foton i detta inlägg är från East. Och blir hungrig av att se på mina egna foton, jag är ju en selfluencer.

Kom ihåg att för de populära julborden blir snabbt de bra datumen fullbokade. Så det är faktiskt dags att börja tänka på att boka om du vill äta några av dessa.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelSommar på Svalbard dag 3 – En sovjetisk spökby, en magnifik glaciär och en isbjörn
Nästa artikelÅterbetalning av mina inställda resor pga corona – Hur få tillbaka pengarna om du har bokat via resebyrå

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here