För ett gäng år sedan fick Maxime, min syster och jag tre identiska paket under granen hos vår pappa/morfar. Vi instruerades att öppna paketen samtidigt och fram kom tre figurer. En jultomte, en ren (?) och en snöman. När vi tryckte på någon av händerna började de sjunga och svänga med höfterna.

Årets absolut bästa julklapp och vi fick inte nog. Vi måste ha hört Jingle Bells minst 20 gånger bara den julaftonen. Vi enades om delad vårdnad för den sjungande trion, varannan jul hade Maxime och jag dem och varannan jul bodde de hos Christiane. Så höll vi på några år. Men ett är ville plötsligt inte snömannen sjunga mer och då var tyvärr det roliga över. Som tur var hann min pappa skapa en film med de tre och det blir årets julklapp från oss.

God jul!

Jag känner också att min jullista på Spotify förtjänar att delas. Julmusik i sig är inte så viktigt för mig men jag gillar svängig och jazzig 50- och 60-talmusik. Och det är ju ofta julmusiken. De svulstiga julballaderna har jag i stället ganska svårt för. Mao bjuder jag på en rolig spellista som det passar att svänga på höfterna till. 💃💃💃

Jag måste dock avsluta med en rolig detalj. Då jag hade laddat upp Jingle Bells-filmen på Youtube tog det inte lång tid innan jag fick ett mail om att den hade raderats pga naket och sexuellt innehåll! Jaha. Så kan det gå om YouTubes AI-robot har en dålig dag, som Gunilla uttryckte det. Jag överklagade givetvis och redan nästa dag hade giganten ändrat sig. Snabba var de i alla fall.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelKära tomten
Nästa artikelÅrssammanfattning av reseåret 2020

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here