Kära tomten! Jag vet att jag är väldigt sent ute. Men jag har kommit på ytterligare tre grejer till min önskelista, utöver den ganska långa du har fått tidigare. Men jag har varit snäll hela året, så hoppas det löser sig med mina tillägg också.

Och om det inte löser sig nu till jul så fyller jag faktiskt år i mars. Tomten kan väl fixa födelsedagspresenter också?

Åka till safariparken Eriksberg i Blekinge

Jag älskar safari; de vilda djuren, landskapet, boende i de fina logerna. Allt. Och när jag fick lära mig att det finns en svensk safaripark i Sverige vill jag självklart åka dit, vilket jag gjorde hos Mat- och resebloggen. Sommaren blir bra, tack. Vädret, temperaturen, solen etc., du vet.

Foto: Christian Muda/Mat- och resebloggen
Foto: Christian Muda/Mat- och resebloggen

Åka till vingården Ästad i Halland

Jag hade inte ens hört talas om att det finns vingårdar i Sverige, och långt mindre Ästad innan jag i somras läste om den på resebloggen Ready for Take-off. Nu tycker jag att jag hör och läser om Ästad överallt och en väninna fick en helg där i present när hon nyligen fyllde jämt. Jag vill också, ser både lugnt och lyxigt ut på samma gång.

Foto: Charlotte Lundquist/Ready for take-off
Foto: Charlotte Lundquist/Ready for take-off

Åka på sälsafari i Falsterbo i Skåne

Jag läste om sälsafarin i Måkläppen i helgen som var på resebloggen Discovering the Planet. Jag älskade då jag såg val och valross på Svalbard i somras och nu känner jag att säl står för tur. Men säsongen för sälar i Måkläppen är bara i december och januari. Hint-hint.

Foto: Daniela Nasteska Olsson/Discovering the Planet
Foto: Daniela Nasteska Olsson/Discovering the Planet
Foto: Daniela Nasteska Olsson/Discovering the Planet

Kära tomten, vad tror du? Jag lovar vara snäll också nästa år. Och äta upp alla grönsaker på tallriken, bädda sängen varje dag och bara äta godis på lördagar.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelNytt favoritområde i Rom – Genuint ett stenkast från Piazza Navona
Nästa artikelGod jul!

3 KOMMENTARER

  1. Vackra platser, jag skulle gärna besöka dem! För det nya året har jag bestämt mig för att resa mer. Jag hoppas verkligen att det blir sant. Tack vare din blogg lärde jag känna många platser som jag ska besöka nu.

  2. Roligt inlägg. Jag sitter som bäst och skriver på ett inlägg där jag drömmer om de 50-årsresor som jag skulle ha önskat mig. Om världen vore som vanligt.
    Sablans tid det här att fylla jämt i!

    • Tack! Hoppas självklart att någon tar det hela allvarligt och ger mig alla tre. Tomten t.ex… Jag minns vi vid något tillfälle kom fram till att vi är födda samma år, så jag har precis samma problem som du med resa. Har dock inte gett upp Brasilien i september än, efter att vi fick skjuta på detta årets resa. Jag är vaccinoptimist! 💉

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here