Sommaren 2007 hade Maxime och jag bokat en treveckorsresa till Grekland. Vi flög till Aten där vi stannade några dagar, sen åkte vi till Kalamata på Peleponnensos för att besöka vänner som har sommarboende där. Efter det fortsatte färden med båt till Kreta för vidare öhoppning på ett mer vuxet sätt. Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt

I Aten besökte vi bla Akropolis. Jag hade varit där två gångar tidigare, men Maxime hade inte varit där. Akropolis är alltid lika fantastiskt, oavsett hur många gångar man har varit där, och om man som vi flyger till Aten för att åka vidare ut till öarna så tycker jag absolut man ska lägga in en dag eller två för att besöka Akropolis.

Jag fattar verkligen inte hur det kunde bli så att Akropolis inte hamnade på listan över världens sju nya underverk. Kanske för att bla jag missade att rösta???

Föregående artikelSri Lanka
Nästa artikelAqaba i Jordanien

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here