Då jag var på Santorini i somras så bodde jag ju de två första dagarna i lilla byn Pyrgos, som ligger mitt på ön. Här är det inte jättemånga turister som väljer att bo och det var nog därför jag tyckte så bra om Pyrgos. 

Lite äkta och genuin grekisk känsla, vem gillar inte det?

Jag har tidigare skrivit en artikel om Pyrgos, där jag i djupare ord uttrycker min kärlek. Och nedan kommer ett urval av de foton som inte fick plats i förra artikeln, vilka igen valdes ut av de 700 foton jag lyckades ta under två dagar. Jobbigt många…

Gissar det är många som kollar sommarresor nu under ledigheten och vill verkligen slå ett slag för Pyrgos.

Läs mer: Om pärlan Pyrgos

grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos
grekland-santorini-pyrgos

Till Grekland kan du bland annat åka med TUI.

?

Följ oss på Facebook och Bloglovin för att inte missa någon ny artikel!

Föregående artikelOch då är sommarens alla resor bokade
Nästa artikelIakttagelser från charterresan

4 KOMMENTARER

  1. Vilka underbara bilder! Speciellt gillar jag den med katten och fjärilen. 🙂 Det är 27 år sedan jag var på Santorini… känns som att det är dags för en ny resa dit, speciellt efter att ha tittat på alla dina fina bilder.

    • Tack! Jag gillade också katten och fjärilen mycket, och den kändes för fin för att utelämna. Blir också sugen igen på Grekland och småkollar lite på Skopelos och Skiathos nu… Såg nyligen Mamma Mia 2 på ett flyg och det var ju dunderinspiration för att åka till Grekland igen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here