Jag har i dag uppnått nirvana!

Tillsåndet uppnåddes på ön Koh Kradan som ligger 20 min med longtail från Koh Mook där vi bor. Båda ligger i Trang-provinsen i Thailand; och Trang ligger precis söder om Krabi på Thailands västkust.

Koh Kradan tillhör nationalparken Hat Chao Mai National Park och har stränder runt mer eller mindre hela ön. Det är stränder så långt ögat kan se när båten kör in mot ön. Vattnet är bland det renaste och mest kristallklara jag har badat i och det var en helt fantastisk ö. Vi badade på den östra sidan av ön och där finns också två resorter om man vill bo på ön. De flesta solbadare ligger direkt i sanden och det är inga problem att hitta sin egen del av stranden och ha själv. Det finns också riktigt bra snorkelmöjligheter med mycket korallrev. Självklart snorklade vi, men har tyvärr inga bilder då vi inte har undervattenkamera.

Helt enkelt fantastiskt! I samma klass som stranden Ao Tong Yee i Khanom på Thailands östkust där Maxime och jag var för några år sen och som är den finaste stranden jag har varit på. Nu står båda lika.

Föregående artikelKoh Mook – Nytt land, ny ö och ny strand!
Nästa artikelTon Sai

5 KOMMENTARER

  1. Tyvärr vet jag inte vad den heter. Det lustiga är att jag ångrade för att jag inte tog reda på namnet när jag var där så jag har försökt hitta resorten i efterhand. Jag har kollat på hotels.com och liknande ställen, men har tyvärr inte hittat.

    Jag har funderat på att posta bilden på ett reseforum jag använder ganska flitigt för att höra om någon kan hjälpa. Eftersom du också frågade nu så ska jag se om jag får till det. Berätta också gärna om du får reda på vad stället heter.

    Det var verkligen fint där. Vi var också en dag på Koh Ngai (som jag inte har huniit med att skriva något om än) och där var det också väldigt fint

  2. Hej
    Hamnade på din blogg när jag googlade på Kradan, kul att läsa. Vi har planerat ett stopp där några dagar på vår nästa resa. Vad är det för resort du har med på en av bilderna?

    /malin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here