Koh Mook bodde vi på Charlies Beach Resort. Som jag har skrivit tidigare så har Kooh Mook endast en turiststrand samt en mindre strand i ett område där det bor mest lokala. På turistsranden Hat Farang tar Charlies upp nästan hela stranden. Det finns andra ställen att bo på, bla ett tältläger och några andra guesthouses som vi bara så skyltar till bakom stranden inne bland gummiträden, men de flesta väljer att bo på Charlies.

Dock får Charlies ganska dåligt omdöme på TripAdvisor, vilket både Christiane och jag menar att är oförtjänat. Man kan välja mellan enkla bambusbongalower med vifta som kostar ca 250 kr per natt eller riktiga bungalower med AC som kostar ca 500 kr per natt. Vi valde sistnämnda och det var faktiskt trevligaste boendet på hela resan. Badrummet var helt vanligt fräscht och det gick att tvätta håret i duschen. Frukost ingick och var helt ok utöver att brödet var lite väl skosuligt och det var dåligt med pålägg. Massagen som erbjöds på Charlies var också den bästa under hela resan.

Langkawi bodde vi på Beach Garden Resort som ligger som tvåa på Trip Advisor med superomdömen. Vi menar att Beach Garden var uppskrytt och Charlies faktiskt var bättre och mer prisvärt.

Christiane framför bambusbungalowerna

En resort måste ju ha en pool. Dock var detta så nära vi kom denna eftersom vi föredrar strand och havsvatten.Charlies har sin restaurang på stranden. Helt ok mat, men inte fantastisk
AC-bungalowerna


Det fanns både krabbor och kräftor överallt på Koh Mook
Föregående artikelDubai Marina
Nästa artikelSeven Wells på Langkawi

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here