I vår mailkorg trillade det för ett tag sen in någon pressrelease från Norwegian om att de har släppt vårens biljetter och lanserat nya resmål som San Fransisco och Los Angeles. Och reklam för det samma har man också sett både på tunnelbanan och i tidningen men på något sätt var det först i går som jag kom på att jag faktiskt behöver boka en resa. En till resa till New York….
Det känns som att det bara var förra månaden jag skrev ett inlägg om att jag gillar att vara ute i tid med att boka flygbiljetter och hotell och hade bokat en resa till New York och Miami över jul för att hälsa på Maxime. Sen har det hela tiden varit planerat att jag ska hälsa på en till gång innan universitetet slutar sista juni 2014. Så när jag först insåg det så slet jag med mig paddan i sängen i går morse och började tok-söka efter resor i maj. Jag märkte också att SAS också reade ut resor för våren men valet föll i alla fall på Norwegian. Eftersom Maxime ville fira 17 maj med sina vänner i NY, och inte med mamman, så bokade jag hemresa på kvällen 16 maj.Sen i dag så kommer det tydliga beviset på att Maxime på riktigt är min dotter. Nästan exstatisk ringer hon mig för någon timme sen. Nu har hon kommit på att hon i stället vill fira 17 maj i Oslo och att just veckan efter ligger bra till för att vara ledig i förhållande till tentor. Så nu har hon bokat en resa också i maj!!!! Leve lång framförhållning. Våra plan ska lyfta samtidigt från JFK. Bra tajming. 

Testa gärna Momondo för att boka både billiga flygbiljetter och billiga hotell. Allt på ett och samma ställe!

Föregående artikelLido di Marinella
Nästa artikelShopping i Taormina

2 KOMMENTARER

  1. Det var nog mest tur att planen åker samtidigt. Sen har jag faktiskt vid flera tillfällen märkt att när jag och vänner/familj flyger in med samma flygbolag till samma destination från Sthlm respektive Oslo att planen ofta både landar och åker ungefär samtidigt. Kanske flygbolagen får mängdrabatt på start- och landningsavgiften om flera plan startar eller landar samtidigt?

  2. Vad roligt med N.Y. Och lika bra att passa på att boka när biljettpriserna är låga. Vet att SAS har haft bra priser. Ja, även Norwegian men de har ju haft lte strul med de nya planen. bör nog rätta till sig.
    Kul att det stämde med dina och Maximes planer när det gällde hemresa. Eller var det skicklighet?
    Vi har ofta inte så lång framförhållning när det gäller att boka resor, men å andra sidan kan vi åka när som. Någon långresa är inte planerad i vår, men vi får se vad som dyker upp.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here