Under förra veckan dök det upp två nya resor i mitt liv:

På jobbet är vi ett träningsgäng om tio personer som tränar och då och då firar oss själv för att vi tränar. Detta har vi gjort i ca fem år, men nytt av fjolåret är att vi också har börjat resespara varje månad. Nu har första resan bokats och det blir en SPA-resa till Tallinn i början av juni. Vi har bokat ett hotell som är känt för bra SPA-behandlingar och som erbjuder träningspass, så detta blir spännande. Dock tänker jag ha mest fokus på SPA och mat och dricka i Tallinn och kanske inte träna så alldeles för mycket. Och japp; väninnan med 24 träningspass på Kanariholmen är med på denna resa!  

Bild från vårt hotell Viimsi SPA i Tallinn. Bild lånad från hotellets hemsida
Förra veckan hörde också Norske reiseblogger av sig och bjöd med oss till en resa till Marocko sista veckan i mars. Självklart tackade jag ja, men för Maxime som befinner sig i NY blir det lite svårt.  Som jag har förstått det så blir vi ett gäng svenska resebloggare som får åka, några vet vi redan nu vilka är men det blir spännande att se vem andra som ska med på resan. Kvällen innan erbjudandet damp ner hade jag spontanbokat en långhelg i NY för att hälsa på Maxime och det var precis samma helg som Marocko-resan! Tur att SAS har 24 timmers öppet köp på sina biljetter, jag var självklart snabb som blixten med att boka av den resan.Eftersom jag ursprungligen är norska så lovade jag också att vara tolk. Svenskar i allmänhet har svårt att fatta norska. Ha-ha, spännande uppdrag jag gav mig själv.

Bild på Marrakesh lånad från wikipesdia.org

Samtidigt som jag är i Marrakesh så har Maxime spring break och har bokat en resa med en väninna till till Mexiko. Eftersom jag inte har varit i Mexiko så ser också jag fram emot att se bilder därifrån och höra hur det är där. Jag vill följa med…..

Maximes hotell Villas Paraiso del Mar. Bild lånad från hotellets hemsida

Vi har förresten lagt till en ny kategori på menyraden längst upp som heter Resor. Tanken var först att lista planerade resor, men det slutade med att vi också la till nyligen genomförda resor. Nu är vi osäkra om vi också ska lista alla våra genomförda resor här, inte bara de vi precis har genomfört. Vi får helt enkelt se hur vi gör! 

Föregående artikelMiami II – Lincoln Road mm
Nästa artikelVi gästbloggar på Resfeberbloggen on Bahamas-kryssning!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here