Då har Viveca och jag nu avvecklat tre dagar och åtta större och tempel här i Angkor, några har vi också besökt två gångar. I morgon kväll flyger vi tillbaka till Saigon för att torsdag morgon börja resan hem men vi tänker få med oss en tre-fyra nya tempel i morgon innan lunch och sen sola de sista timmarna under denna resan.

Jag har knappt 1000 bilder från dessa tre dagar och hinner inte gå genom dem innan jag kommer hem. Jag vill ju njuta av semestern också. Därför kommer några bilder i dag från templet Ta Som som är ett av de mindre och inte så kända templen men som både Viveca och jag gillade. Det var inte så många besökare där heller. Ta Soms höjdpunkt är östra portalen med trädet men för att ta sig dit måste man gå genom hela området eftersom bilvägen och huvudingången ligger på andra sidan templet. Beräkna 20-30 minuter för hela besöket.

Ett av tornen innifrån och nerifrån

Östra porten

Föregående artikelLotus Village Resort – Mui Ne, Vietnam
Nästa artikelStranden Mui Ne i Vietnam

4 KOMMENTARER

  1. Jeg likte både Saigon og Phu Quoc veldig godt i Vietnam, Mui Ne var tyvärr ingen superhit. Men er fremdeles sugen på å geste Hanio og Hoi An også. Og Laos

  2. Både Viveca och jag gillade skarpt Siem Reap, så chansen för en till resa hit är ganska stor. Då skulle jag gärna villa göra en flodresa etc. Denna resa beslutade vi att gå all in kring tempel och valde bort allt annat

  3. Ååh, så herlig! Håper Vietnam har svart til forventningene, jeg trivdes veldig godt der! Har enda ikke besøkt Kambodsja, selv om jeg har vært mange ganger i Asia… Må få dratt dit snart!

  4. Hoppas ni haft det bra och hunnnit med det ni önskade. Känner helt klart igen mig här vid Ta Som.
    Förstår att ni i Kambodja inte hann med området runt "Dödens Fält" eller en tur på floden från Siem Riep till Phnom Penh. Men en annan gång kanske….
    Tiden är ju en begränsning vid de flesta resor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here