Nyårsafton spenderade Viveca och jag på stranden Mui Ne på Vietnams östkust. Jag har tidigare skrivit et inlägg om resorten vi bodde på och jag skrev där att Mui Ne inte riktigt var något att skriva hem om. Det var inte så att det inte fanns något positivt med orten men har man varit många fina ställen så blir man kräsen. 

Som jag skrev i förra inlägget om Mui Ne så är orten en två mil lång gata längs stranden, vilket gör det lite tråkigt att gå samma gata hela tiden. Sen blåser det mycket, vilket gör att vattnet inte är kristallklart och turkost och det blåser också i land skräp på stränderna. I tillägg är det väldigt många ryssar i Mui Ne och både Viveca och jag tröttnade på att hela tiden bli tilltalad på ryska och få in menyn på ryska på alla restauranger.

Nu låter det som Mui Ne var rena katastrofen och så var det inte. Det var bara inte top notch. Nedan finns några bilder från stranden, faktiskt fotade på nyårsafton. Men dagtid som ni ser…. 

Nyårsfrukosten på Lotus Village

Det pyntas på stranden inför kvällens firande

Kitesurfare årets sista dag

En man och hans apa som sålde majskolvar på stranden

Ananas fruktshaken till lunch. Det kom självklart mat senare

HAPPY NEW YEAR skrivet i blommor

Det visade sig att det ingick nyårsmiddag i hotellkostnaden så Viveca och jag åt på resorten
och gick sen vidare för att fira. En av rätterna som serverades var pitahaya- och räksallad med jordnötter
i halva pitahayor och den var fantastisk. I övrigt massor av sjömat, så det var en bra nyårsmiddag.
Föregående artikelTemplet Ta Som i Angkor, Kambodja
Nästa artikelAngkor Wat!

2 KOMMENTARER

  1. Jag var där för några år sedan och håller helt med. Vi hade fina och lugna dagar där, men det är ju inget man längtar tillbaka till som man kan göra med andra besökta platser.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here