Under helgen har det, från balkongen i solen, gjorts en storstädning i innehållet i de två meny-valen Länkar och Bucket list.

Länkar

Bland Länkar har det plockats bort en del som har blivit inaktuellt, men mest intressant är att vi har uppdaterat listorna över vilka som är våra favoritbloggar. Vi fick plocka bort flera bo-utomlandsbloggar för att de inte längre var aktiva, så nu har vi bara en kvar i listan. Har någon tips på bra bo-utomlandsbloggar där fokus är på fina bilder av natur och kultur och inte så mycket fokus på text om hur det går för barnen i nya skolan?

Finns det andra resebloggar, svenska och internationella, som det är skandal att vi inte har upptäckt än? De borde ha antingen fantastisk bilder eller väldigt informativ text.

Bucket list

Under Bucket list så har vi gjort ett större arbete där vi har grupperat de olika punkterna på vår gemensamma bucket list, inspirerad av Linn. Vi valde att huvudsakligen dela in efter sorts semester, dvs lämpad sig för sommarsemester, vinter eller höst/vår. Sen blev det självklart lite andra kategorier också.

Bilden till inlägget är en av mina favoritbilder; från Marocko och Sahara-öknen, och har egentligen inget med inlägget att göra. Sanddynerna var formade som de vackraste skulpturer och spelet mellan den skarpa solen och skuggorna var magiskt.

Föregående artikelVi gästbloggar hos Hallins reseblogg
Nästa artikelKreml

5 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here