Under mars månad lanserar vi vår nya artikelserie Månadens staycation. För den som inte är bekant med begreppet så används det både om att stanna hemma på semestern, också kallad hemester på svenska, samt om att bo på hotell i sin egen hemstad.

Och det är sistnämnda vi syftar till! Vi kommer i Månadens staycation att checka in på olika hotell i Stockholms- och Osloområdet. Men vi kommer också att vidga begreppet lite och ta med hotell i andra delar av Skandinavien, som vi besöker huvudsakligen för hotellets skuld.

Så häng på! Vi kommer publicera första artikeln under mars månad, sen blir det ett nytt hotell i månaden.

Artikelserien kommer bestå av en blandning av hotell vi har blivit inbjudna att testa samt hotell vi själv bokar och betalar för. Självklart med samma objektivitet i texten; att provbo utan kostnad för oss är absolut inte det samma som att vi inte ger en ärlig beskrivning av hotellet.

Vi ger nedan en liten sneak peek här på vilket hotell som kommer att bli första i serien, känner du igen dig och vet vilket det när?

staycation-stockholm-at-six

Om du inte orkar vänta så kan du läsa liknade artiklar som vi redan har publicerat i ämnet:

Föregående artikelOch vinnaren är…. Ladies Abroad!
Nästa artikelMin roligaste sjuk på semesternhistoria – Lite äcklig är den också

5 KOMMENTARER

  1. Åh vilken smart idé 🙂 vi bodde mkt på hotell i Sthlm före barn no 2. Men nu när det lätt blir att man väcker varandra har det inte blivit av på samma sätt! Kanske dags för staycation utan kids 😉

    Kram

  2. Älskar hotell! Har bott på alla möjliga och det absolut bästa är Soho hotell i London. Kan inte rekommendera något annat efter att vi bott där. Tur vi snart bor i husbil 🙂 Länken går till mitt inlägg om just Soho.

    • Vad roligt att läsa om Soho Hotel! Jag har självklart känt till det sen tidigare, men måste erkänna att jag aldrig har funderat på att bo där själv då jag har tyckt det är för dyrt. Men nu blev jag ännu mer sugen. Och kanske vid något besök där man i alla fall bara stannar två dagar i London.

      • Ja det är mycket pengar! Man får helt enkelt hitta en anledning, som våra 50-års firanden. När man känner att det är värt lyxen och då man inte har andra planer än att hänga på hotellrummet typ 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here