För några dagar sedan publicerade jag en lista över de mest lästa artiklarna under 2022; nya som gamla. Dock sammanfaller det inte alltid vad ni gillar att läsa om och vad jag tycker det är kul att skriva om.

Jag återupptar med detta en gammal tradition, som ifs har haft paus under covid, där jag plockar fram de artiklar skrivna under året som jag själv har varit mest nöjd med. Antingen för att de var roliga att skriva eller för att jag var extra nöjd med bilderna. Eller där jag har selfluerat mig själv så mycket att jag har fastnat i att fantisera mig tillbaka, eller tom planera en ny resa.

Listan är utan inbördes rangering, den orkade jag inte ta fram.

Ostuni i Italien

Jag har inte hunnit skriva så mycket från denna resa till södra Italien än, men det var en helt fantastisk resa som vi inledde med en kväll och en heldag i Ostuni. Detta tror jag är helt perfekt längd för denna lilla stad, som ligger en bit från havet och det är begränsat hur länge man kan vara i själva staden.

Känslan av safari, sol och strand i Kenya

Jag vet många gillar att läsa om vandringar i svenska nationalparker, men för mig är en nationalpark först värt något om den ligger i Afrika och det ingår vilda djur. Min första långt bort pre-corona resa gick till Kenya och det var safari och sol och bad som stod på programmet. Mer safari år folket, och jag älskar att fota djur.

En dagsutflykt bland byar och berg på Gran Canaria

Jag hyrde chaufför med bil för en heldagsutflykt på Gran Canaria; mitt bästa sätt att upptäcka något. Min chaufför var så bra och så engagerad så det som skulle bli en fem timmars tur blev exakt det dubbla. Jag njöt varje sekund under dagen, nu vill jag göra precis samma på de andra Kanarieöarna.

En vecka på Grönland

Detta är en kort artikel i dagbogsformat med mobilbilder som summerar min veckolånga resa till Grönland i juli. Skriven från en hotellsäng i Köpenhamn, där vi stannade till på vägen hem. Jag har fortfarande inte börjat gå genom den riktiga bildskörden från resan, den är maxi-giga-enorm. Ocj ja; jag vill åka tillbaka.

Finns dörr? Finns två? Finns sits? – Att gå på toa på Cuba

Det är flera år sedan jag var på Cuba, men jag kommer aldrig glömma vilket äventyr det var varje gång jag skulle gå på toaletten där. Mitt i juni tyckte jag det hela var så kul att jag sammanfattade allt. Extremt kul att skriva.

Smällvackra Gamla kustvägen på norra Öland

När vi var på Öland så gick jag två gånger i förväg längsmed gamla kustvägen och de andra kom ikapp mig i bilen och plockade upp mig. Båda gångerna var jag så glad där jag gick, det var så fint och jag tycker bilderna fångar så fint hur det är.

Andorra under sommaren

Andorra! Detta land som jag planerade en resa till mest för att kunna bocka av det på listan, dessutom under sommaren; som inte alls är vad landet är känt för. Här var det höga berg, vackra vyer och tapas för hela slanten. Jag blir helt mållös själv av bilderna uppifrån soluret.

Das var alles av mina favvoartiklar 2022!

Gott nytt år också! 🥂 Själv är jag i Poznan i Polen just nu och åker hem sent i kväll.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelDe 10 mest lästa artiklarna under 2022
Nästa artikelAfternoon tea hos Cadierbaren på Grand hotell i Stockholm

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here