Då vi bokade vår resa till Buenos Aires så inspirerades vi av att Norwegian precis hade släppt bokningarna till sin nya rutt. Det vi inte visste var att vi av en händelse bokade vår resa till ruttens premiärflygning!

När vi kommer till gaten på Gatwick möts vi av tangomusik, inhyrda dansare, tårta, empanadas och bubbel! Tummen upp!

Flygningen i sig fortlöp dock utan något extra. Jag halvsov från vi lyfte strax innan 22:30 till maten serverades kl 01:00. Sen somnade jag djupt och vaknade två timmar innan vi skulle landa. Vilken fantastisk 13 timmars och 45 minutersflygning; jag tror det är den bästa långflygningen jag har haft. Riktigt utvilad och knappt svullna fötter.

Planet, en Dreamliner 878-9, gjorde också sin första riktiga flygning med passagerare. När vi närmade oss gaten duschas planet med vatten och den nya rutten var med detta invigd! Roligt och för en gångs skuld är jag med och applåderade ombord. På marken står gulvästade flygplatsanställa och fotar oss med mobilkameran. När vi kommer in på flygplatsen står en man med en jättefilmkamera; ovisst vad han representerade men kameran såg seriös ut.

Då har man, av en tillfällighet, varit med om en premiärflygning också. Tumme upp på det!

Föregående artikelVåra reseplaner 2018 Q1-Q2
Nästa artikelKlostret Khor Virap och kyrkan Noravank i Armenien

7 KOMMENTARER

  1. Vad kul! Nej någon premiärflygning har jag aldrig varit med om. Men en gång råkade jag boka mig in på SAS 60 års-jubileiumsflygning mellan Stockholm och New York. Då fick man träffa de piloter som flög för 60 år sedan och som nu satt i rullstol, det var tårta, det var champagne under flygningen, det var rätt så kul faktiskt!

  2. Ja men visst är det häftigt 🙂 jag hade oxå en premiärflygning till någon av våra destinationer en gång och minns när vi ”duschades” det är stort inom flygbranschen med nya flyglinjer! Ha en fantastisk resa! Kram

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here