Nu är jag inte särskilt fotbollsintresserad. Alls. Men när min avdelning på jobbet skulle tippa resultatet i fotbolls-VM i (nu fick jag googla…) Ryssland så kunde jag inte låta bli att vara med.

Vi tävlar bara om ära och beröm, så jag kunde tillåta mig att delta på mitt sätt. Med andra ord; kanske inte sådär strikt vetenskapligt.

Har jag tippat två mål så är det lika med att jag har varit i landet, noll mål är lika med jag har inte än varit där. Ingen dålig metod, eller vad?

Enligt metoden gav det 0-0 i nedan matchar, jag har med andra ord ett och annat land kvar att besöka. Med eller utan den runda bollen.

 • Brasilien vs Costa Rica
 • Sydkorea vs Mexikio
 • Australien vs Peru

Tror någon det finns möjlighet att jag vinner tävlingen???

Föregående artikelNu är det alldeles strax Alaskadags
Nästa artikelVåra bästa tips för ön Praslin på Seychellerna

3 KOMMENTARER

 1. Haha det var ett roligt sätt att tippa… jag har nog missat om vi har något tips på jobbet då jag är på resande fot just nu :-).

  Jäpp, Italien är ju en stor fotbollsnation. Men det var ju dem som Sverige slog ut i kvalet.. trodde jag inte någon kunde undgått…det skrivs ju alltid så himla mycket när det gäller fotboll…:-). Är väl första VM på ganska länge som Sverige kvalificerat sig till? Inte heller superintresserad av fotboll.. handboll däremot syr jag gärna ihop en o annan resa runt :-).

  Det går säkert väl så bra för dig som en o annan expert :-)!

 2. Hm, eftersom jag är extremt snabb i huvudet kommer jag ganska snart på att det är en fördel här att ha besökt de stora fotbollsnationerna. Och en nackdel att ha besökt de som kanske inte är så skarpa i den här sporten.
  Hade du kunnat förutse detta hade du ju svängt förbi Brasilien också eller hur? Och skippat Schweiz. Och tungt att faktiskt bo i Sverige och vara tvungen att sätta 2 mål på alla matcher där…
  Fast vad det jag, har sett en halv match (Island-England!) de senaste 12 åren.
  🙂

  • Jag har tydligen för dålig koll också på vilka som är de stora fotbollsländerna, för först svarade jag Italien som vinnare (missuppfattade också tävlingen) eftersom jag tycker de har godaste maten. Men från vad jag kan se så är inte Italien ens med, och jag trodde de var en stor fotbollsnation. Funderade ett tag efter att gå efter hur god maten är men mitt eget regelverk blev för svårt; jag tappade bort mig själv mitt i.

   Och ja, hade jag ens visst att fotbolls-VM snart skulle komma upp, och jag skulle tippa matchvinnare efter besök i landet, så hade jag självklart lagt in en sväng förbi Brasilien. Det var riktigt illa att behöva sätta 0-0 i tre matcher.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here