Jag har startat en ny behind the scenes-serie här på bloggen! Den handlar om det hårda livet en resebloggare lever; det gäller att vara högpresterande precis hela tiden, och det kostar. Här får det frysas, klättras och svettas. Allt för den perfekta bilden! 

Första delen var på Sofia från Fantasiresor då vi var i Alaska i somras och hon skulle posera för en drömmig utsiktsbild. Det gick sådär…

Behind the scenes in Thailand

Låt mig presentera Tine från A World of Backpacking och Inka från Archie Gone Lebanon! Båda går, som jag har bildbevis på nedan, all in för att ta den perfekta ovanifrån-bilden på thaimaten vi sekunder senare ska hugga in på.

Så här ser maten på bordet ut om man fotar från mitt perspektiv, dvs 173 centimeter över marken.
Inka, i gult, och Tine tycker inte riktigt det duger med egna höjden för att få den perfekta bilden. Då måste man kliva upp på stolen. OK, det ska erkännas att de båda var mer än 10 cm kortare än vad jag är.
Här har det thailändska grannbordet upptäckt att jag har kameran framme. Men sekunderna innan, då de bara såg girlsen på solarna och innan jag fick fram kameran, såg de ut som ett kollektivt långbord fågelholkar.
Ta-da; resultatet! Uppifrån och allt. Fotat av Tine/A World of Backpacking.
Föregående artikelPyrgos – Byn mitt på Santorini med äkta grekisk känsla och en labyrint av gränder
Nästa artikelJag är igen som besatt – Resor jag bara måste göra under 2019

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here