Till vår förtjusning upptackte vi att det fanns elefantridning väldigt nära vårt hotel på Koh Samui. Eftersom det fanns så många utflykter att göra där och vi samtidigt ville sola så blir det lätt lite problem kring detta. Svårt att vara två ställen samtidigt… Med elefantridningen hittade vi den perfekta kombinationen.

Vi fick hotellet att boka en taxi för oss, och vi åkte kl 08 på morgonen. Sen tog det ca en kvart att åka dit och vi var allt i allt en timme på elefantridningen. Tyvärr red vi inte en timme, det tar ju lite tid att köa och gosa med de andra elefanterna m.m. Vi red kanske 20 minuter, och för mig kändes det helt lagom. Jag har i alla år varit väldigt rädd för att rida på tom hästar, och detta var första gängen sen jag var 10 eller 12 år jag vågade rida på något djur som helst. Och efter vi var i Thailand 2009 har jag blivit tuffare när det gäller att rida; jag har i efterhand igen ridit på elefant (och njöt senaste gången av det. I Thailand var jag livrädd) och jag har också ridit kamel flera gångar och even häst när vi var i Petra tidigare i år!

Innan kl 10 låg vi vid poolen på hotellet.

Söte, söte elefanten

Föregående artikelRosa delfiner
Nästa artikelPuerto del Carmen på Lanzarote

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here