Maxime och jag var så himla nöjda med lägenhetsbytet vi gjorde i Paris i somras så vi har redan bestämt ett nytt byte med en lägenhet i Prag i oktober.

Jag blev ju så sugen på att åka till Prag igen då jag såg bilderna från när jag senast var där, så jag uppdaterade min bytesprofil på HemByte till att vi sökte lägenhetsbyte i Prag. Och vips så hörde ett par av sig med en fin lägenhet bara någon vecka senare. Paret vi ska byta med har vid sidan om sina jobb en sorts turistguidning och upplevelsesturer i Prag kallad Taste of Prague. Så vi hoppas att de i tillägg till vad vi kan läsa oss fram till på deras hemsida har en massa tips på restauranger m.m.

Torget i gamla stan i Prag
Torget i gamla stan i Prag. Fotat senast jag var där.
Föregående artikelSlottet i Versailles
Nästa artikelJardin des Tuileries

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here