Pavilion är KL:s största shopping mall och ligger i området Golden Triangle. Ca fem min att gå från vårt hotell Istana.

Mallen är STOR och erbjuder typ allt man kan önska sig. På BV finns en food court som är ganska OK för att vara i en shopping mall. Annat som också är bra är att den är indelad i områden, t ex teknikdelen, modedelen, de stora designersdelen, Tokyo Street (japanskt självklart) m.m.

Det finns också en del som är utomhus. Precis utanför ingågen Bukit Bintang hittar man Sephoras futurisktiska byggnad och en väldigt fin fontän som byter färger.

Jag tror vi la ner ca 3 timmar inne på Pavillion, då började vi med att äta men shoppade inte så mycket utan kollade mer.

Ingången mot Bukit Bintang
 

Central Court

En av de mest excentriska skor jag har sett i mitt liv
 

Om några timmar flyger vi till Langkawi för stränder, sol och bad!!!!!

Föregående artikelSkybar och Petrona Towers
Nästa artikelDagens ort: Langkawi

1 KOMMENTAR

  1. Åh, vad roligt att se era bilder! Jag tror att jag känner igen allt på bilderna, utom tårtan kanske 😉 Vi var ju där alldeles nyss, så det känns nästan overkligt. Hoppas nu att ni får det jättebra på Langkawi. Jag kommer med spänning följa med! 🙂
    Jag har redan röstat på er! (Vår blogg kom ju inte med.) Nu skulle vi däremot behöva hjälp med röster i Expedias tävling för att kunna resa till Barcelona! Hoppas att ni vill rösta på oss! Kolla på vår blogg eller gå direkt till den här länken: http://bit.ly/ZCHBee

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here