Klockan är 01.00 här och vi har precis kommit hem från Skybaren vid namn Skybar ligger på 33 våningen på hotellet Traders och erbjuder en fantastisk utsikt till Petrona Towers.

Uppe i baren finns hotellets pool, vilket ger en rolig känsla men man känner ju inte direkt för att bada. Interiören är modern och det finns ett gäng artiga och uppmärksamma servitörer. Vid fönstret mot tornen finns det lounger, kanske tio stycken, där man kan skriva sig på en lista för att köa. Som tur är så är turn overen på loungerna ganska hög så bara efter någon halvtimme fick vi en lounge. Detta beror kanske på att drinkerna inte är särskilt goda och att musiken, som passar bättre på rave än i en skybar, spelas lite för högt för att kännas ok.

Men Skybar är värt ett besök bara för utsikten, men observera att tornens belysning släcks kl 24.


I dag är sista möjlighet att rösta på Ladies Abroad som 2012 års bästa reseblogg och fotoblogg. Alltså två ställen att gå in och rösta; följ de två länkarna ovan. Jag ser att vi nu ligger som nummer 2 i fotobloggstävlingen; bara fem röster bakom nr 1, så kom igen och rösta med allt ni har av elektronik nu! Men skippa strykjärnet.
När man har röstat i ena kategorin (t ex reseblogg) på en iPhone eller iPad och går in för att rösta i nästa kategori (tex fortoblogg) så kommer det bara upp en sida som säger ”Tack för din röst” även om du inte har röstat i denna kategori. Gå då in på Inställningar – Safari – Radera cookies och data. Gå sen in på den andra kategorin igen och det ska då gå att rösta.


Tack för hjälpen! Det går också att ta sig in till röstningen genom att trycka på bannern nedan. Då kan man också läsa om tävligen.

Rösta på mig som Bästa Foto-Reseblogg 2012!

 

Föregående artikelKinesisk mat på Jln Alor
Nästa artikelPavilion shopping mall

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here