Som den äkta norskan jag är så använder jag yr.no för att kolla väderprognosen. Utöver att prognosen ofta stämmer så gillar jag att appen sparar de senaste söka orterna. Då kan jag t ex alltid ha koll på Oslo där släkten och många vänner bor samt New York så jag vet hur Maxime har det. I tillägg brukar jag innan en resa alltid kolla upp vädret. Just nu ser det ut så i Yr-appen:Östersund: I morgon bitti åker jag till Östersund för att jobba och kommer hem tisdag kväll.

Oslo: Fredag efter lunch flyger jag till Oslo för att äta asiatiskt julbord med mina norska väninnor samt fixa lite administrativa ärenden på måndag. Maxime är också i Oslo denna helgen och nästa vecka eftersom hon har Thanksgiving-ledigt från universitetet i New York, så det ska bli kul att träffa henne i Oslo också.

Indien: Hastigt och lustigt har det dykt upp en resa till Bangalore i Indien med jobbet. Vi är i en process där vi håller på att outsourca vår systemutveckling till Indien och det har pratats om att några av oss ska åka dit för att träffa våra indiska team och lära mer om den indiska kulturen. Men att det förra veckan skulle beslutas att resan ska genomföras innan jul kom lite som en överraskning. Men jag städade i den privata kalendern och planerar även att avsluta besöket med att åka några dagar och sola i Goa när jag först är i Indien i stället för att åka hem direkt efter att arbetsveckan är slut. 

Jag hoppas bara att jag får mitt visum i tid. Eftersom jag är norsk medborgare tar det extra lång tid, men det indiska företaget vi ska hälsa på har lovat att ringa den indiska ambassaden och fråga snällt om de kan handlägga mitt ärende extra snabbt.

New York och Miami: Som tidigare nämnt så bestämde Maxime och jag för evigheter sen att i stället för att hon kommer till Stockholm över jul och nyår så åker jag och hälsar på henne. Jag åker till NY på morgonen 20 december, sen åker vi vidare till Miami juldagen och jag kommer hem igen 7 januari.

Summa: Kommande sex veckor/42 dagar kommer jag att vara hemma ÅTTA hela dagar. Många skulle nog klaga över detta, men jag älskar det. Man hinner i alla fall inte med att ha tråkigt. Tur att jag gillar både att läsa och se på filmer eftersom jag ska flyga mycket. Och tur att jag äger ett par riktigt bra flygstrumpor.
Föregående artikelAmalfi-kusten – Minori
Nästa artikelVyer från bilvägen längs Amalfi-kusten

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here