Både Maxime och jag är i total extas! Vi har nämligen bokat en resa till Seychellerna i februari nästa år! Vi har tidigare skrivit om ”budgetresor” till ögruppen och nu har vi alltså bokat!

Vi kommer vara på Seychellerna tio dagar och kommer att fördela vår tid mellan ön La Digue, där världens mest fotograferade strand ligger, och antingen Mahe eller Praslin. Vi har inte riktigt bestämt oss än och har bokat hotell på båda öarna och får boka av ett senare.

Flygresan går loss på 6700 per person och guesthouses kostar ca 1000 kr per natt för båda. Så en budgetresa i normal betydelse är det ju inte, men med seychelliska mål är detta riktigt billigt.

Åååååå, februari kom fort!

Samtliga bilder lånade från http://www.travelbeyond.se/destinationer/seychellerna
Föregående artikelOsteria del Gallo Nero i Tallinn
Nästa artikelHögt och lågt om Rom

6 KOMMENTARER

  1. Du har ju varit över hela världen! Jag vill också åka till så många ställen.

    Vad tråkigt med sol-problemen du har fått, det gör ju tyvärr resandet lite svårare

  2. Vad spännande! Har vänner som varit på La Digue och var helt faschinerade. Roligt att via bloggen följa med. Tycker det var en prisväd flygresa och även boendet helt överkomligt. Tittar man på vad en resebyrå vill ha så är nog detta i närmaste ett fynd. Avundsjuk? Ja, visst! Men mina hudproblem gör att solen numer är min fiende. Och jag kan inte ens bli vän med den….Men jag gläds med er! Verkligen!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here