Då är det torsdag igen och denna vecka blickar vi tillbaka till resan jag gjorde med min syster Christiane till Thailand och Malaysia januari 2013. Nu när hösten är här så känns det som att det behövs lite riktiga sol- och strandbilder.

Vi tog oss in i Thailand med båt från Langkawi i Malaysia och stannade till några dagar i Trang. Detta området är mindre turistutvecklat än vad Krabi och Phuket är och det går att hitta helt fantastiska stränder. Bilderna nedan är från de två öarna Koh Kradan och Koh Ngai. Om jag någon gång skulle behöva vila upp mig rejält eller ska skriva en bok så skulle jag utan tvekan kunna hålla till på Koh Kradan några veckor.

Föregående artikelGränder, torg och mat i Barcelona
Nästa artikelKoranskolan Ben Yussef Madrasa i Marrakesh

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here