Jag landade vid 13-tiden i dag på ön Phu Quoc i Vietnam och tog mig direkt till stranden! Jag berättar mer om planerna för semestern i senare inlägg. Jag är bara snabbt förbi hotellet för att duscha och svida om från bikini för att ta mig till nattmarknaden och se vad den har att erbjuda.

Föregående artikelJulbord på Tyrol på Gröna Lund
Nästa artikelJul och nyår i Vietnam och Kambodja

8 KOMMENTARER

 1. Hej.
  Jag ska åka till Puh Quoc och bo på long beach i Mars med familjen, skulle vara kul att kunna ställa lite frågor till någon som precis har varit där 🙂

  Maila mig gärna om du har tid så kan jag fråga lite.

 2. Vi var egentligen mest sugna på Hanoi och Hoi An men eftersom det var regntid där nu så utgick det. Sen var Saigon också närmre Angkor Wat

 3. Jag bor precis vid nattmarknaden i Duong Dong, dvs att jag har ca 10 min att gå till stranden. I går på dagtid kändes det tyvärr som fel beslut att inte bo på stranden men när kvällen kom så kändes det som helt rätt beslut att bo inne i stan. Får se hur jag känner i dag

 4. Hoppas att Puh Quoc fortfarande är lika fint som när vi var där 2009. Spännande att höra vilket hotell du bor på. Vi bodde precis på stranden ett par km utanför stan och njöt till fullo. Hittade bra snorkling, hyrde en båt tillsammans med några andra och det blev lyckat.
  Njut och ha det bra.
  Saigon har vi besökt, de underjordiska tunlarna från Vietnamkriget var spännande och krigsmuséet likaså. Kambodja med bl.a. Angkor Wat besökte vi 2011 och det tar tid att se tempelområdet som är gigantiskt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here