Under sommaren så kommer vi att återuppta en tidigare inläggstyp, fast i lite ny tappning. Som det framgår av rubriken så är det Instagramfenomenet #tbt, eller TrowBackThursday, det igen rör sig om, det vill säga att man återblickar på en tidigare händelse.

Vi kommer under sommaren att länka till några av våra gamla inlägg som vi önskar ge en ny omgång uppmärksamhet.

Först ut är ett inlägg där Lena listar sina sex favoritsevärdheter i Europa och som en bonus så får ett nordafrikanskt land också vara med.

 

 

Föregående artikelOstseebad Binz på ön Rügen
Nästa artikelChicagos skyskrapor

2 KOMMENTARER

  1. Kul idé! 🙂 Jag kom också nyss på idén att göra en sorts throwback thursday-serie, fast jag tänkte börja med platser jag sett och resor jag gjort INNAN bloggen 🙂 Sen får vi se hur och om jag går vidare.

    • Jag har också tidigare skrivit om platser jag besökt innan bloggen (inklusive min första semester som tvååring) samt skrivit nya inlägg med gamla bilder som #tbt.

      Men nu under sommaren blir det endast nya korta inlägg med länk till de tidigare inläggen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here