Detta året spenderas julafton i Oslo! Ingen resa, med andra ord. För första gången på fyra år ska jag fira jul hemmavid. Ganska trevligt det också, men jag måste erkänna att jag sneglade lite mot planen på väg till varmare bräddgrader då jag var på Arlanda i går.

I fjol var både Maxime och jag på Filippinerna. År 2014 var jag i Vietnam över jul och i Kambodja över nyår och år 2013 spenderade Maxime och jag jul i New York och nyår i Miami.

Men helt resefritt blir det inte i år heller. Över nyår åker Maxime till de svenska fjällen och jag till Kiev i Ukraina. Båsta sättet att börja nya året, enligt mig, är i ett nytt land.

God jul!

Föregående artikelHamburg – Speicherstadt och Hafen City
Nästa artikelAchilleions palats på Korfu

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here