Jag har påbörjat en ny hudvårdsrutin. Det är AHA-syror, det är BHA-syra, det är C-vitamin, det är A-vitamin, det är antioxidanter, det är fukttillförare, det är solskyddsmist. You name it; I these days got it.

Listan ovan är bara det nytillkomna, sen finns det ”gamla” som dagkräm, nattkräm, serum för dagen, serum för natten, ögonkräm och rengöring.

Sen kommer det praktiska problemet. Hur ska jag få plats med allt detta när jag reser? I handbagage, som jag gillar mest att resa med. 36 flaskor och burkar. Typ. Det både tar upp mycket plats, är tungt och överskrider nog tillsammans den tillåtna kvoten vätska. För det är redan många flaskor och jag misstänker att det kan komma att bli fler.

Men jag känner mig själv och är övertygad om att jag kommer på ett sätt att lösa detta.

Om du önskar en enkel och lättfattad introduktion till hudvård så finns detta hos Towe på Come Fly with Me. Detta var också artikeln som fick mig igång. Inom loppet av tre veckor har jag gått från rookie till ganska kunnig inom området syror och vitaminer.

Jag ser också att Katarina på Äntligen vilse är i gång med det syror och serum igen. Jag ser verkligen fram emot våra diskussioner om bästa teknik, formula och textur i bilen i Alaska

Föregående artikelGatukonst i Buenos Aires
Nästa artikelVåra 7 bästa tips för Havanna

9 KOMMENTARER

  1. Nessesären är helt klart min akilleshäl i den effektiva minimalistiska packningen. Men detta slår helt klart mig med hästlängder! 🙂 🙂 🙂

  2. Mina hudvårdsprodukter består av hela två ingredienser: honung och mandelolja. Inga problem med att få dem med på flyget. 😉

    • Låter praktiskt! Med mitt nya (maniska) intresse så har jag dock en uppföljningsfråga; hur använder du de? Blandar innan eller först den ena, sen den andra?

      • Jag använder dem var för sig. Honungen använder jag som rengöring och oljan som make up remover/ återfuktande. Har förut haft lite av en problemhy, men detta funkar för mig. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here