Jag får ofta foton över efter en artikel, det finns ju faktiskt en gräns för hur många man kan ha med. Fast det kanske inte alltid verkar så, men även jag har en limit. De foton som blir över brukar då blir till en bildbomb som jag publicerar efter riktiga artikeln.

Den här gången gör jag lite annorlunda. Jag åker till Kreta i morgon innan tuppen gal och har inte tid att skriva riktiga inlägget om Tsavo West nationalpark i Kenya och Salt Lick Lodge, som jag bodde på, innan jag måste lägga mig för att orka gå upp i tid. Men jag vill gärna visa några flera safarifoton då flera efterfrågade mer när jag publicerade artikeln om hur glad jag var efter resan, precis när jag hade kommit hem.

Visst är vilda djur det bästa? Jag tröttnar aldrig och vill bara boka en till safariresa.

Jag återkommer senare med mer information om safarin, djuren, nationalparken och lodgen, samt den efterföljande badsemestern.

Buffaloerna från terrassen på tredje våningen
Samma buffaloer några minuter senare

Läs mer: Safari Chobe nationalpark i Botswana
Läs mer: Safari i Eriksberg safaripark i Blekinge
Läs mer: Alla våra artiklar om safari


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelBildbomb från Ästad vingård
Nästa artikelKalmar – Våra 10 bästa tips för vad att se och göra

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here