I morgon åker Maxime o jag på vår minikryssning med Princess Anastasia till Tallinn, St Petersburg och Helsingfors.

Båten går kl 19.00 från Stockholm och anlöper Tallinn kl 11.30. Jag tror det är en timmes tidsskillnad till Tallin, så det blir att sova tills man vaknar och sen gå upp och gå i land. I Tallin blir det sightseeing, kanske någon spa-behandling på ett spa jag har hittat på nätet och som ligger mitt i den gamla stadsdelen, och en sen lunch/tidig middag på vitlöksrestaurangen vid stora torget i gamla stan innan båten åker vidare kl 19.00.

Jag har varit i Tallinn två gångar tidigare, och det är väldigt fint där. Påminner om Visby.

Hoppas bara att vädret håller, enligt yr.no ska det vara 5 grader och full sol där på torsdag.

Föregående artikelAdam´s Peak/Sri Pada
Nästa artikelUnawatuna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here