Nu har det äntligen blivit dags för resan till Indien och Maldiverna! I morgon förmiddag sätter fyra kollegor och jag oss på Qatars plan till Bangalore via Doha. 

Vi spenderar först fem dagar i Bangalore som viks åt olika leverantörsmöten, men vi kommer också att åka en dag till staden Mysore. När vi ändå är i Mysore så passar vi på att besöka palatset där, som är en av Indiens största sevärdheter.

Jag vore inte mig själv om jag inte la till semester utöver jobbresan när jag först är i Indien. Kollegorna har nu slutat fråga om jag lägger till semester, utan de frågar i stället vart jag ska den här gången. Som sagt tidigare; denna gången går resan vidare till Maldiverna. Bara två och en halv timme med flyg från Bangalore, så runt knuten. Typ i alla fall. Eftersom Maldiverna-delen är privat så betalar jag själv resan mellan Bangalore och Maldiverna. Just i samband med att jag skulle boka biljetten så fick jag möjligheten att testa travelmarket.se som har existerat i Danmark i 15 år men som nu också har etablerat sig i Sverige. Jag var ute efter ett direktflyg, alltid en favorit, och det hittade jag snabbt till ett bra pris på deras sajt.

När jag är ute på resa så uppdateras Instagram flitigast.

Finally it is time for my trip to India and the Maldives! The Bangalore leg is a business trip together with four colleges, but we will also have time to visit the city and palace of Mysore. The Maldives leg is a private vacation where I will try local tourism; something the country open up for only in 2009. I will stay in guesthouses on two different small islands, mainly populated by locals.

While I am away you get the best updates on Instagram.
 
Below are some pictures from the visit to Bangalore and Goa in 2013.

Inlägget är skrivet i samarbete med Travelmarket

Föregående artikelDraculas slott i Transsylvanien – Bran Castle
Nästa artikelMonterosso – Cinque Terres plattaste by

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here