Jag har Black Fridayshoppat! Jag har absolut inte gått bananas men lite ivrig blev jag allt. Två resor blev det faktiskt i går och båda går till samma land.

Jag var i Bath i augusti, en väldigt bra resa och fin stad. Jag bestämde där och då att jag ska se mer av Storbritannien under nästa år. Jag hade därför siktet inställt på att köpa en flygbiljett till London Heathrow under Black Fridayrean, jag ville nämligen till Oxford.

Mot Oxford i maj

Som sagt, så gjort. Jag hade bestämt datum innan; första halvan av maj, och på tunnelbanan på väg till jobbet i går klickade jag hem en tur och retur för 1650 kronor. Kanske inte superbilligt, men billigare än när jag kollade innan. Jag har höga förväntningar till staden och ska fokusera på alla excentrisk universitetsbyggnader och annat roligt. Får se om det blir lite Harry Potter också; kan lätt hända.

Under dagen övertalade jag min väninna Viveca att hänga på, mot att vi också stannar till i London. Så det blir först två dagar Oxford, sen två dagar London. Bra kombo; senast jag var i London var det rysskyla alla tre dagar.

uk-england-bath-abbey

Sen blev jag ju lite ivrig

Grejen är att jag fick lite hjälp av Charlotta på Bara brittiskt att välja Oxford som min nästa destination i England. Så när jag glad skickade ett meddelande för att berätta att jag hade bokat Oxford så passade jag också på att fråga lite om Cornwall. Som jag länge har önskat åka till och som jag kände att jag ska prioritera upp nu när SAS lanserar en ny flyglinje från Köpenhamn till Cornwall sommaren 2019.

Och plötsligt hade jag bokat också Cornwall

Jag har eurobonuspoäng som måste användas inom kort, så efter att ha chattat med Charlotta gick jag in och kollade vilka datum som fanns att boka. Och här fanns inte mycket kvar för de bra datumen, tyvärr. När jag hittar en enda OK kombination av datum och det bara finns två biljetter kvar så trycker jag på boka efter att ha tvekat någon minut.

En eurobonusbiljett kan alltid bokas om så länge poängen inte har gått ut, så jag har några månader på mig i fall jag ångrar mig. Inte riktigt köpt på Black Friday men hade jag inte köpt den första så hade inte denna blivit av.

uk-england-bath

Övrig Black Friday-shopping

I övrigt shoppade jag mycket alls i går, och det lär inte bli mer för alldeles strax sätter jag mig på tåget och åker till Vadstena klosterhotell. Det jag har köpt är hudvårdsprodukter från Niod och The Ordinary, som jag hade behövd köpa i alla fall men väntade och köpte på rean. Jag har också beställt hem en annan rolig grej som jag kommer att berätta mer om när jag får den om en månad eller två.

Och med snön som jag i dag vaknade upp till så kom också depressionen som ett brev på posten; hatar snö och kyla. Tur jag köpte mig lite lycka i går, får tänka på det när jag sitter på tåget.

Har du black Friday-shoppat något bra och resigt?

Föregående artikelVåra sex bästa tips för Vilnius i Litauen
Nästa artikelEklutna kyrkogård, Talkteena och Igloo City Hotel – Spirit houses, en katt till borgmästare och ett igloo-spökhotell – Dag 4 av #4WomenInAlaska roadtrip

6 KOMMENTARER

  1. En ny dykdator. Min gamla blev stulen i våras och med den hundratals minnen. ? Den hade många år på nacken så jag fick inte mycket på försäkringen men affektionsvärde var skyhögt. Den nya kommer definitivt resa med mig framöver.

    • Jag förstår, alltså vad trist att bli av med dykdatorn och alla loggade dyk. Även om jag i te dyker själv så förstår jag att detta är något du har velat spara. Men kul med ny nu när du i te hade någon. Och att du sparade en slant. ?

    • Självklart är outfoorkläder resigt, du använder de ju på resor. Alltid kul att köpa något efterlängtat när det är rabatt. Och bra investering när något håller länge. Minns jag var skeptisk när Maxime köpte en Canada Goose då hon var 15 och hon lovade använda den minst tio år. Sure, tänkte jag. 12 år senare hänger den fortfarande med och jag hade fel.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here