Maxime och Jonas kom för någon vecka sen hem från Amalfikusten och Capri. Bilderna de publicerade på Instagram och skickade till mig var fantastiska. Jag vill också!

Och eftersom jag har dålig impulskontroll rörande resor så ska jag nu åka till Capri i september. Sen jag senast var på både Capri och vid Amalfikusten har RyanAir börjat flyga direkt till Neapel; förra gången var vi tvungna att mellanlanda. Plötsligt hade jag hittat billiga biljetter ner en fredag och hem måndag. När det visade sig att det går båt direkt från Neapel till Capri var bokningen ett faktum.

Läs mer: Andra fantastiska ställen jag gärna återvänder till

Det finns ett fåtal ställen jag redan har besökt som jag drömmer om att återvända till och både Capri och Amalfikusten är med på listan. Nu blir Capri en realitet och förhoppningsvis är det lite mindre andra turister i september än vad det var i juli för några år sen.

Jag är såååååå exalterad! September, kom snabbt.

Villa San Michele - Capri - Italien

Föregående artikelAtt bo i en rund jurta och att träffa tomten i North Pole – Dag 7 och 8 av #4WomenInAlaska roadtrip
Nästa artikelBuenos Aires bästa parillas – Äkta argentinska steakhouses

8 KOMMENTARER

  1. Låter fantastiskt! Jag har så många ställen att upptäcka i Europa. Skulle behöva ta ett Europa år även om det finns andra platser som är betydligt mer lockande.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here