Vid summeringen för oktobers resor fick jag äta upp vad jag länge har sagt; oktober och november brukar jag stanna hemma. Det stämde nämligen inte alls. Men november är faktiskt en månad när jag sällan är ute och reser. Vilket är lite kul då detta är mångas favoritmånad för sol- och badresor till varmare kontinent.

När jag började med månadssammanfattningar i september så var tanken att fokusera på de resor jag hade gjort. Men eftersom november är min antiresemånad så var det ganska kul att ta med alla månader jag bara har varit hemma också. Så dubbelt syfte med detta inlägg; både summera vilka novemberresor jag har gjort de senaste tio åren samt vilka år jag inte har rest alls.

2012 – Hemma

3013 – Hemma

2014 – Riga

Min mamma var på besök i Stockholm. Eftersom hon gillar julmarknader och jag aldrig hade varit i Lettland så tog vi en spontankryssning till Riga. Kryssningen var lite så som så men Riga var trevligt. Och är säkert ännu trevligare när det är sommar.

2015 – Hemma

2016 – Sandhamn och Hamburg

Detta året blev det båda en staycation och ännu en julmarknad. Sandhamn var en helg med många väninnor, väldigt annorlunda att vara där utanför sommarsäsongen. Vi bodde på Seglarhotellet, vilket var kul så jag aldrig har sovit över i Sandhamn tidigare.

sandhamn-stockholm

Hamburg var en pressresa med flera andra bloggare som jag kände sen tidigare. Dagtid besökte vi olika julmarknader och på natten utforskade vi Hamburgs barer. En väldigt kul pressresa.

Hamburg-St-pauli-reeperbahn

2017 – Hemma

2018 – Vadstena

2018 var jag en helg i Vadstena, där jag bodde på finfina Vadstena klosterhotell. Fint hotell med massor av historia och personlighet, med rum spridda över hela det gamla klosterområdet. Utöver själva hotellet hann jag också med att deras SPA men också vasaborgen Vadstena slott och själva byn. Ovanligt bra minisemester.

sverige-vadstena

2019 – Hemma

2020 – Hemma och middag på Jacqueline´s

2020, detta sorgens år. Det kändes hoppfullt ut under sommaren, sen kom hösten och andra coronavågen slog till. Så då var det staycations och restaurangbesök som gällde. En sprillans ny restaurang som testades under november var Jacqueline´s.

sverige stockholm brunch jacqueline´s

2021 – Cypern

I mitten av november i år kom jag hem från Cypern. Det blev tre dagar i fina, och ganska okända, Kyrenia på Norra Cypern, sen två dagar i den delade huvudstaden Nicosia.

cypern nicosia

November månad: 6-4 till hemmavid. Detta är helt klart månaden jag mest sällan är på resande fot.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelBrunch på restaurang Grill i Stockholm
Nästa artikelElegant-galna huset Casa Mila av Gaudi – Barcelona

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here